About me

I am Nadya Khamitskaya. A professional dancer. The double winner of  “Skal vi danse”, Norwegian version of Dancing with the Stars. Designer for my own clothing brand Venti Uno. Student at BI Executive. Living in Oslo, with my boyfriend Mads A. Andersen, a journalist in VG, & a son, Léon Mathias (2 years).

I was born and raised in Minsk in Belarus. In 2000, my life turned upside down after receiving a call from Norway. They wanted me to dance for Norway. Headhunted, in other words. I was 17 years. I took the chance and moved, by myself. Though I’m a norwegian citizen now, my family (mom, dad and sister)  lives in Belarus.

IMG_3797

OM MEG

En profesjonell danser, for deg kanskje mest kjent fra Skal vi danse, designer for mitt eget klesmerke Venti Uno. Jeg holder til  i Nu image på Skøyen, og er lykkelig samboer med Mads A. Andersen og sist, men ikke minst den heldigste mammaen til lille Léon Mathias på 1 år.

Jeg er født og oppvokst i Minsk i Hviterussland. I 2000 ble livet mitt snudd på hodet etter å ha fått en telefon fra Norge. De ville at jeg skulle danse for Norge. Headhuntet med andre ord. Jeg var 17år. Jeg flyttet. Veldig uplanlagt, men man blir jo litt smigret når noen fra et annet land har lagt merke til deg for det du gjør og “trenger” deg. Familien min ble igjen Hviterussland og der er de fortsatt. Verdens beste søster, mamma og pappa. Samtidig er jeg her, nå norsk både på papiret, i hodet og i hjertet.

Advertisements

5 thoughts on “About me

  1. I fölge “kjendismedier” så var du veldig sky og tilbaketrukken ung kvinne da du kom til Norge. Men med 2 seire i “Skal vi danse” og ikke minst en av de proffe deltakerne som er vannvittig dyktig til å komme ut av skjermen, så er den tiden forbi.

  2. Heisann! Jeg har en liten forespørsel til deg, vet ikke hvor ellers blir jeg skal gjøre det. Men jeg skal døpe sønnen min neste mnd og vil gjerne lage en guttete dåpskjole selv og fikk øye på den flotte dåpskjolen du hadde lagd, da jeg ikke er så flink med å finne opp mønster osv selv så lurte jeg på om du kunne delt din evt solgt den til meg? Mvh Linda Hagen Trabandt:-)

    • Hei Linda :) Beklager for et seint svar, så ikke meldingen. Så hyggelig at du likte dåpskjolen :) Jeg lagde mønster på selve stoffet mens jeg sydde. Jeg vil gjerne beholde den i tilfelle det blir noen søsken på Léon, men du kan evt leie om du har lyst? :) Eller låne for å se og sy egen? 😘

  3. Hei! Har lest intervju av deg fra august der du sitter hjemme og ammer i en utrulig flott stol! Jeg skulle så gjerne fått vite hva slags stol er dette??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s