Hipp hipp

Léon blir to år i mars… Stor gutt har han blitt! Føles som det var i går han satt der med ettårskronen på hodet…

IMG_4547

Det beste jeg vet er å se barn kose seg, ha det gøy, oppdage verden! Så når barnebursdag står på timeplanen om to uker, har jeg så lyst til å gjøre noe som aktiverer barn. Både bursdagsbarnet og ikke minst gjestene hans. Noe som er gøy og spennende. Klart kan man kose seg hjemme også, med Lego, tog, biler. Men i en leilighet i hjertet av Grünerløkka, så er det ikke så mye plass for barna å løpe og finne på andre tng enn eventuelt være en samlet gjeng som sitter og bygger Lego (noe som jeg tror vi ikke hadde fått til).

Da Léon skulle feire ettårsdagen, inviterte vi alle vennene hans med foreldre til Drammensbadet. Fantastisk anlegg med masse barnebassenger, sklier, stupebrett og store bassenger. Vi bada og lekte. Etterhvert ble vi samlet oppe på en kafé som ligger på en balkong over svømmenbassenget. Vi kunne altså fortsatt bare sitte i svømmedrakter eller badeskjorts. Vi ble servert mengder av taco og kunne forsynne oss med softis, noe som ble en stoooor suksess hos barna. Prisen er 180,- per barn for bading, mat, drikke. Foreldre kan bade gratis, men må eventuelt betale noe for ekstra mat.

IMG_4545IMG_4546IMG_4551

Klart det koster litt mer enn å lage taco hjemme, men det å få barna (og foreldre) ut hjemmefra, får dem i vann, se dem kose seg og lære nye ting, og ikke minst slippe all oppvasken etter bursdagsselskap…

IMG_4553

…det var verdt det!

Hadde veldig lyst å gjøre det i år igjen, men vi går på babysvømming hver uke nå, så kunne kanksje vært gøy å finne på noe annet?

Har dere tips og forslag til den beste barnebursdagsfeiringen i Oslo? <3

Advertisements

One thought on “Hipp hipp

  1. Pingback: Pirate birthday |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s