Rocky Balboa

Større muskler før morgendagens sending? Alternativ-trening må til når finalen er rett bak hjørnet…

nadya eirik skal vi danseEirik Nadya skal vi danse RockyAWn-BADe2NUC92AclKpPvUzyQrdxPLmMEAMYAix3oRE5tYqwpzCmAz5NqTtKQ_jD8MkV9F9TEeFCE2AWJc6gRMObAVskGGhhfNRkHjdNvBWTC4Hd1js3O5usgTohP0hfE3pVpId3b-O82PlHeUKmh8k9voZQZSWNJ-NxDJ3X-rXcVSJJMVUslJjc2YdzQLdshnCIBuikCI5o9JwqSdepbrcndaY_kyjiTmn2_Gstm-C_96KDFQEzrqlkwysmCYvqrwr1-hyS1BrBKE3BLiEOy0UDUn4dkbKWptk3p0rGlLl0c

Lurer dere på hvorfor jeg har så “fin” lue på? Det er fordi jeg prøver å etterligne ham:

rocky-iii-560-mickey

Husker dere ham fra denne filmen:1333246667-3815511883

Så der skjønner dere hvem Eirik prøver seg som.. Selveste Rocky Balboa! I morgen er det nemlig filmkveld på Skal vi danse. Alle tre par skal danse til musikk fra tre kjente filmer: Rocky, Dirty Dancing og James Bond. Vi skal danse Paso Doble til Gonna Fly Now fra Rocky. Fantastisk låt.

Så denne uken hentet vi inspirasjon i en boksering. Eirik fikk kjørt seg, hardt :)

Selv om Eirik skal være motador i Paso og ikke bokser, og jeg blir forvandlet til en mix av en okse, kvinne og kappe, så er det utrolig mange likhetstrekk mellom tyrfekting og boksing. Begge er en kamp. En kamp på liv og død. Fokus og teknikk avgjør hvem som går med seieren, tyrfekter eller oksen i Paso, Rosky eller hans motstander i bokseringen. Det blir en spennende sending i morgen. Tune in 19:30 på TV2 :)

jKnHE2ARW1PFH4nAwVxuh6i0eW8-Nq7UJbl0WRm8FWQ images

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s