In the jungle

Den såkalte Skal vi danse-boblen har tatt over livene våre. Dagene mine ser slik ut: Leverer Léon til barnehagen, drar på trening, Eirik og jeg terper på koreografi, terper på teknikk, vi terper på utrykk, tar en liten matpause i 15 tiden, og så trener vi igjen til ca 21.

Så kommer jeg hjem til guttene mine, lille Léon har da lagt seg for lengst. Mads har laget middag til oss. Vi får i oss litt mat, dusjer og vips er dagen over. Og slik går det 24/7. Men “gud kor gøy” det er! :)

Sist uke danset vi showdans! En energisk og dyrisk afrikansk dans! Utrooooolig gøy! Det som var helt nytt for oss alle i Skal vi danse, var at vi var tre dansere på gulvet. Eirik, jeg og Anette! Fantastisk spennende opplevelse.

Hele uken var en dans på roser, eller riktigere sagt dans in the jungle :) Vi nøt hver trening, var et skikkelig team. Skrøt av hverandre, hjalp hverandre, motivert hverandre. Denne gangen var vi alle med på å lage dansen. I tillegg til mine tanker og ideer, kom Eirik med masse forslag, noe som ble døpt til “Eirik-trinn” i ettertid. Anette var superflink og bidro med masse kunnskap til denne afrikanske dansen. Her er resultatet av vårt kreativt lagarbeid:

Afrika

Dommerne belønnet dansen med hele 40 poeng! For første gang i årets Skal vi danse viste alle en tier! Gøøøøøøy! Vi var så ubeskrivelig lykkelig alle tre :)

Her er noen bilder fra kvelden:

Foto: Thomas Reisæter 10631185784_1c7e475c37_b 10631196166_24d3d001fd_b 10631211706_6ab0f1da47_b

Alle foto er av Thomas Reisæter.

In the Jungle, the mighty jungle, the lion rocked the show.. :)

Denne uken er det to danser som gjelder: Paso Doble og Slowfox. One training day to go, så er vi klare til nok en sending! Gleder oss!

<3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s