fra Letterman til Senkveld

IMG_3725

Da vi var i New York i Juni, tok vi en tur innom Late Show with David Letterman. Mads er superfan av amerikanske talkshows og ikke minst programlederne. Så det var stas.

IMG_3714

For en spesiell opplevelse! Det var som å gå tilbake i tid. Programmet hadde sin premiere samme året som jeg ble født, altså 1982!!! Og det studio der må jo ha stått uforandret siden? Heller ikke David selv eller Paul Shaffer, han musikeren. Veldig morsomt.

Vi måtte legge fra oss mobil og kamera, så jeg fikk desverre ikke tatt noen bilder inne i studio. Men her er gjestene som besøkte Letterman denne kvelden:

  • Michael Shannon, amerikansk skuespiller som spiller superman i filmen Man of Steel. Litt sjenert, men elegant fyr i en grå dress…
  • Russel Brand, britisk komiker. En merkelig fyr, men med kule sko.  Han har vært gift med Katy Perry. Skilte seg fra henne med en sms og har visst ikke snakket med Katy siden… Spesielt.
  • Og sist, men ikke minst, et superkul Indie rock-band fra Los Angeles, Haim! Tre søstre med en fantastisk attitude på scenen. Superkul låt som heter Forever. Her er deres opptreden fra denne kvelden (trykk på bildet):

Haim

Og i kveld gjester de Thomas og Harald på Senkveld!!! Hvor kult er ikke det? Tune in, kl 22:15 på TV 2.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s