Min sports BH-test

Victoria Secret I kveld kåret “TV2 – Hjelper deg” de beste Sports-BH-ene. Ingen av mine favoritter var med der, og jeg vil påstå at jeg er en stor forbruker av sportstøy med all den treningen og dansingen. So here we go, her er mine anbefalinger fra et prøverom i en Victoria Secret-butikk i New York:

IMG_6104 Victoria Secret er uten tvil en av mine to favoritter når det gjelder BH-er, og ikke minst sports-BH. Det andre favorittmerket er faktisk norsk: Run & Relax. Fantastisk deilig treningstøy. Så her er anmeldelsene av disse to:

  • Victoria Secret: BH-en har innesydde kopper, som er myke og komfortable, men som samtidig gir et veldig fin form uten å trykke brystene flate inntil kroppen. Elegant design med fine detaljer,  veldig comfy og har god passform. Fantastisk å ha på, men det er utrolig viktig med riktig størrelse: den skal sitte tett rundt ribbeina. BH-en gir et glatt og formfult resultat, uten sømmer som synes gjennom tøy. Holder formen vask etter vask. Terningskast 6.
  • Run & Relax: Seamless, tøyelig og veldig gode på. Man glemmer nesten at man har noe på. Veldig god kvalitet. R&R har flere modeller til ulikt bruk: noen som er litt tynnere med fine stropper, og noen som er mer tilpasset til løping, med litt mer hold. BH-ene har ikke innesydde kopper som Victoria Secret sine, så brystvortene kan synes litt gjennom, men skal man gjøre Yoga, Pilates elelr noe lignende hvor man ligger en del på magen, så er de mer praktiske enn Sports BH-er med kopper. Terningskast 6.

Her er et lite utvalg av flere BH-modeller fra disse to merkene:

images-3 images-4 Best Sports BraRR_08-350x350 Best Sports Bra Yoga Runandrelax Best Sports Bra images-10 images-6

Beste Sports-BHRR_19-2-300x300

Du kan enkelt og raskt kjøpe BH-er fra begge merkene på nettet: http://www.victoriasecret.com og http://www.runandrelax.no

Mine to favoritter fra Victoria Secret er: INCREDIBLE og RUNWAY

Og to favoritter fra Run & Relax er: HOT YOGA BRA og SEAMLESS. (Ser at R&R har tilbud på sistenevnte nå, så løp og kjøp.)

God natt nå og god trening i morgen :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s