hell´s gym…

zdanie_kluba

Ta en liten treningsøkt mens jeg var i Hviterussland? Klart det, tenkte jeg…

Min søster skulle på trening til Mir Fitnesa (Fitness World) så jeg hoppet på og ble med.

Det kostet 300 kroner for en drop-in (veeeeeldig dyrt ift hviterussiske lønninger) så vi tenkte at vi tar to klasser med en gang, så det blir verdt pengene. Vi valgte Super Sculpt og Deep Stretching (ikke viste vi hva det var…).

IMG_5114IMG_5115

Hoppende glad og full av energi før første time. Tidlig ute, ready to rock!

IMG_5107

Super Sculpt var visst en styrketime med relativt lette vekter, men med sinnsykt mange repitisjoner og null pauser. Så tør man jo ikke å ta pauser når alle andre er så disiplinerte og gjør akkurat som treneren sier. 10 min før slutt begynte folk å dempe tempoen litt, men da ropte treneren: Folkens! Hva skjer??? Jobb, jobb, jobb!!! Da var vi alle som én med igjen, som flinke førsteklassinger med hver vår vektstang. I ras, i dva, i tri, i chetyre…

Endelig pause. Alle forlot salen. Min søster og jeg hadde jo meldt oss på den andre timen også, så da måtte vi det da? Stretching kan jo ikke være like hardt? I tillegg blir vi jo mindre støle av å strekke musklene ut etter en styrkeøvelser? Så en liten pause, venter på neste gruppe og da er det påen igjen.

IMG_5118

Stretching var … Never again, tenkte jeg etter 20 min! Men der var jo treneren like streng, da måtte jo vi bare strekke i vei. Timen ble avsluttet med spagat og bro. Er det vannlige mennesker alle her, tenkte jeg? Hmmm, det var visst det. For meg så alle ut som de proffeste turnerne. På et vanlig hviterussisk treningssenter.

IMG_5134

Ferdig! Tanya prøver å holde på smilet. Well done!

IMG_5131

Jeg klarer bare å holde på skoene, jeg…

IMG_5137

Den verste (beste) treningen ever! Men natta… Jeg ble heeeelt ferdig! Hviterussisk regime assa…

IMG_5138

Advertisements

4 thoughts on “hell´s gym…

  1. Upsi, best med en halvtime på det treningsenteret virker det som:-) Ha en fin ferie videre.

    • Den treningsøkten der var tilnærmet fødselen! hehe.. Så jeg ville valgt litt lenger én som er litt snillere en denne, selv om den ville vært 30 min… :)

  2. Pingback: Badstue på hviterussisk |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s