EN HYLLEST

Fredrikstad Blad Mads Andersen

Skrevet av nyhetsredaktør i Fredriksstad Blad, René Svendsen:

Den neste Skavlan kan være fra Fredrikstad. Og det vil ikke forundre meg om han trådte sine journalistiske barnesko i ungdomsredaksjonen til Fredriksstad Blad.
Trolig la mange merke til ham som ung frilansjournalist i FB, der han i etterhvert velkjent leken stil drasset rundt på en kjempesvær terning i Fredrikstad sentrum, for å gi karakterer til arrangementene under Glommafestivalen.
Den neste Skavlan har sannsynligvis jobbet i Se og Hør, men bare som et skritt på veien til journalistjobben han alltid hadde drømt om; den i Verdens Gang.
I VG hadde han markert seg som en uredd, intelligent og annerledes politisk journalist. Det åpne smilet og de minst like åpne spørsmålene hans hadde lokket mang en politiker ut på glattisen.
Den neste Skavlan kastet seg begjærlig over web-tv-supersuksessen VGTV da den begynte å sette fart. Her kom hans personlige egenskaper virkelig til sin rett. Han markerte seg med mange sterke intervjuer, blant annet under direktedekningen av 22.juli-rettssaken. Og han laget nærmest en egen sjanger med de lange og inngående intervjuene av kjente nordmenn.
Den neste Skavlan ga meg tårer i øynene da han, etter å ha intervjuet en og samme person i direktesending i litt over 30 (!) timer, bøyde seg mot intervjuobjektet, smilte og sa «Hans Olav Lahlum – takk for praten!»
Den neste Skavlan heter Mads A. Andersen.

Verdens lengste intervju-Mads Andersen

Foto: VG

Når jobben blir til lidenskap som blir til hverdag som blir til livet! Stå på, flinke deg! Veldig stolt av deg <3

Nadya

Advertisements

One thought on “EN HYLLEST

  1. Skriver under på den! I fjor slet jeg med å løsrive meg fra sendingene utenfor tinghuset, og nå satt jeg klistret i mange av de 30 timene under verdens lengste intervju. Var til og med innom flere ganger i helgen for å se på de temaene som jeg gikk glipp av mens det foregikk live! Utrolig fascinerende og veldig bra gjennomført intervju!
    Gratulerer til Mads, og til VGTV, for at de har han med på laget!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s