Pikkoloen

I helgen fikk vi besøk av Christine, min bestevenninne som for tiden studerer i København. Ikke visste jeg at sønnen min allerede har blitt en ordentlig “gentleman”. Han tilbød seg å trille kofferten hennes hjem med en gang.

Stokke Xplory Samsonite

Litt skuffet ble han da vi satt igjen kofferten hjemme før vi skulle videre på tur…

Xplory Stokke

Turen videre gikk til Mathallen. Jeg skjønner at Christine er vant til den store mathallen i København, men jeg nekter å tro på at det finnes bedre eplepie noe andre sted enn her i Oslo hos Hello Good Pie…

For en deilig helg det har vært. Masse jenteprat, lek og kos med Léon. Mye god mat og sist men ikke minst besøk til Galleri Ljan! De lanserte dansebilder! Malt av Vebjørn Sand. Han snakket jo flere ganger under Skal Vi Danse i høst om at han fikk lyst til å male dans… Og der var de! 4 fantastiske bilder, med meg og Vebjørn på 3 av dem. Hvis jeg får lov til å publisere bilder av dem her så skal jeg blogge om denne lanseringen senere :)

Ha en fortsatt fin søndagskveld ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s