S.U.N.D.A.Y

20130421-213732.jpg

Det har vært en… lang uke. Jeg har så lyst til å føle meg bra og være i vanlig arbeidsmodus, men formen er ikke der. Å være sliten, er det verste jeg vet. I tillegg ble Léon også syk. Jeg sluttet å amme på grunn av alle medisinene jeg har fått de siste ukene, så han reagerte sikkert på det. Men nå er han frisk og rask igjen. Og jeg får bare krysse fingerene for at en ny mandag og ny uke kommer med svar på hva som er grunnen til at jeg har så sterk hodepine og ingen krefter.

Uansett har det vært en nydelig søndag med mine to favorittgutter! Koste oss med en lang og deilig frokost, lekte med minstemann og trillet en tur ute på Løkka. Hoppet fra joggebukser og stor t-skjorte til en kjole og dro på barnebursdag til min niese.

20130421-213720.jpgNå er det ro i heimen: Babyen sover, Mads skriver et intervju for VG papir, og jeg ser på EM i dans som var i Århus i går. Den ser du HER om du har lyst til å “drømmedanse” inn i natten.

God natt fra meg ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s