Nakkenbading

bilde-10bilde-13

For at nakken min skulle bli bedre, anbefalte legen meg å svømme på ryggen. Så da gjorde jeg det.

Jeg prøvde å strekke begge armene over hodet, helt ut til fingerspissene og kjenne at hele ryggraden strakk seg. Samtidig tok jeg langsomme store bevegelser med en og en arm. Det var veeeeldig deilig å bare flyte i vannet og bevege litt på hodet. Da kunne jeg merke at stive nakkemusklene ga litt etter.

bilde-12bilde-17

Så er det et lite “massasje-waterfall” her. Jeg får ta i bruk alle triksene som er for å bli helt bra.

bilde-8

Herlig… Men jeg ble faktisk litt svimmel under den.

bilde-14

Jeg tar medisiner 3 ganger per dag, 5 stk. hver gang, og bærer en nakkekrage som støtter. Hodepine har det blitt myyyyye mindre av, men om det er fordi jeg er bedre eller om “det er takket være” smertestillende er vanskelig å si. Gleder meg til å komme hjem til Norge og finne ut hva som skjer med nakken min og all den hodepinen.

bilde-22

Så var det tilbake til trilling. Leggetid for lille Léon ♥  Ha en nydelig fredagskveld, alle sammen :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s