Når nakken tar knekken…

Her er jeg, på ferie liggende med nakkestøtte…

IMG_4871

Og med en bøtte med “dop” ved min side…

IMG_4870

Jeg fikk en forferdelig hodepine for noen dager siden. I begynnelsen var det mest da jeg reiste meg opp eller bøyde meg ned. Etter hvert ble hodepinen konstant og uutholdelig. Jeg fikk veldig høy feber om nettene, mistet matlyst helt og begynte å kaste opp.

Så ble det bare verre og verre. Jeg klarte ikke å reise meg fra sengen, eller snu fra side til side. Til slutt lå jeg heeeeelt stille i over 20 timer! Og jeg som hater å ligge stille!

Vi fant en norsk lege her i nærheten. Han sjekket alt. Urinveisinfeksjon, solstikk, heteslag, migrene, hjernehinnebetennelse…. Men alle prøvene var negative. Alt var rent og pent. Blodtrykker normalt, pulsen helt vanlig og ingen spesiell betennelse i kroppen. Mens allmenntilstanden min har aldri vært verre! Aldri har jeg vært så utslitt, ikke etter fødselen en gang…

Til slutt fant han ut at den enorme smerten kommer fra nakken. Jeg har visst hatt en nakkeskade som nå resulterer i hodepine og smerter i resten av kroppen. Det kan være stupet mitt fra ti-meteren i Skal vi stupe-finalen, da jeg landet på nakken, som gir sine tegn nå.

Eller så er det alle årene med sying. Nakkeholdnigen er ikke på sitt beste når man lener seg over symaskinen i mange timer i strek. Eller kanskje det er noen dansemoves som har gitt meg en slitasjeskade…

Jeg får være forsiktig til jeg kommer tilbake til Norge, så får en MR-undersøkelse vise litt mer  etterhvert.

Den skumle blandingen med smertestillende som jeg fikk av legen hjelper nok den, og jeg er på beina igjen i dag etter fire dager i sengen :) Litt svimmel, men up & going :)

IMG_4886

Jeg har hatt en nydelig tirsdag tross alt, med svigerforeldrene på besøk, og to fine gutter. En stor en som passer på meg og en liten en som er snill med mamsen sin.

Ha en fin tirsdagskveld du også! <3

Advertisements

4 thoughts on “Når nakken tar knekken…

  1. Huff så dumt å få ferien ødelagt med nakkeproblemer. Håper dere har en fin ferie videre, og at du klarer å nyte resten av fridagene! God bedring <3

  2. Å nå blir jeg skikkelig bekymret. Dette må du ta på alvor og godt du skal på MR. Gjør som legene sier og ta tiden du trenger så du blir frisk. Masse positiv energi og riktig god bedring fra meg. Klem

  3. Jeg lover! Dette skal jeg følge opp og finne ut hva som var grunnen :) Ble skremt selv, så jeg skal holde meg unna ekstrem sport ihvertfall på en stund :) Tusen takk for omtanke! Stor klem tilbake

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s