Bo på en golfbane?

Hvorfor ikke :)

Boton360ATG

I beskrivelsen for feriehuset som vi skulle leie sto det at det lå på et idyllisk rolig sted i nærheten av en golfbane, og 5 minutter til Amadores-stranden.

IMG_4722

Men ikke viste vi at det lå PÅ golfbanen? Så, ja, vi bor i et av de husene der, på bildet over, med utsikt til en driving range på den ene terrassen og resten av golfbanen fra den andre.

Den helt nydelige 18-hullsbanen dekker et området på mer enn 650.000m². Denne golfbanen ble vist utformet av noen kjente designere. Hagge, Smelek og Baril, skal være navnene.

IMG_4738

For et fantastisk sted! Fjell, små innsjøer, rosa, røde og hvite blomster, utsikt mot havet og ro…

Burde vi kanskje kunne spille golf når vi først bor en mesterskapsbane? Det ville vært en fordel, men hverken jeg eller Mads har noen gang tatt i en goldkølle..:)

IMG_4834

IMG_4836

Til stranden Amadores tar det 3 minutter med bil. Er visst en av de finste strendene på Gran Canaria, med sand importert fra India av alle steder.

IMG_4721

Léon satt stor pris på denne importvaren :) Og ikke minst på alle de fine jentene han kunne krabbe bort til på stranden…

IMG_4823

I helgene er det alt for mye folk på stranda så da slapper vi av ved bassenget her på golfbanen. For det finnes det også :) Basseng, reastaurant, bar og matvarebutikk.

IMG_4771 IMG_4767

IMG_4828

Er du på jakt etter et nytt reisemål, som er rolig, deilig og praktisk, så er Anfi Tauro  en perle av et feriested.  Og hvis du i tillegg spiller golf, så må dette være et paradis <3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s