Når verden snurrer…

IMG_4483

Så snurrer vi med ♥

Etter å ha hatt blogg på http://www.ventiuno.no hvor hovedfokuset har vært nye kolleksjoner, motevisninger, presseomtaler, og ha brukt facebook, instagram, twitter for andre ting, har jeg bestemt meg for å “samle” meg litt med alle mine “aspekter”, som design, dans, hverdagsinspirasjon og litt av mammatilværelsen på et og samme sted. Her på http://www.nadyakhamitskaya.com

Så øverst i menyen finner du info og linker til:

  • Dansekurset som jeg har sammen med Egor
  • Skal vi danse-story
  • Venti Uno – klesmerket mitt
  • Nu Image – et livstilsenter hvor jeg jobber til daglig.

På hovedsiden, her hvor du er nå, kommer det blogginnlegg, forhåpentlevis daglig, om litt av hvert.

:-) Stay tuned!

Nadya ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s